Magazin 14.10.2021.

“NEĆU DA DEMANTUJEM”: Tanja Savić o navodima da je bila u vezi sa Draškom Stanivukovićem

ČITANJE: 2 minute

Tanja Savić oglasila se za medije nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije, počela je Tanja, prenosi Srpskainfo.

 

– Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono… Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! Pogotovo zbog nje! – nastavila je ona i dodala:

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto – poručila je Savićeva za Telegraf.

Sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa izvjesnim, mladim političarem iz BiH, a nije riječ o Miloradu Dodiku.

Nakon toga, Jovana je otkrila još pikanterija o odnosu političara i pjevačice.

– Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Ljetnju avanturu – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

– Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog. Sjahao Kurta da uzjaše Murta – zaključila je Jovana.

(SB)