Magazin 04.06.2017.

Nektar škola dajakaštva startuje sa radom 15. juna

ČITANJE: 1 minuta

“Banjalučka pivara” odlučila je da pruži podršku banjalučkom Dajak klubu i tako poveže dva simbola grada: dajak čamac i “nektar” pivo, pa će tako “Nektar škola dajakaštva” krenuti sa radom 15. juna.

– Ova saradnja donosi i novo ime kluba, koji će se od sada zvati “Nektar dajak klub”. Imajući u vidu dugu tradiciju i značaj kako “Banjalučke pivare”, tako i dajak čamaca za grad, nadamo se da će ova saradnja biti veoma uspješna i dugotrajna, kao i sama tradicija ova dva brenda. Od 15. juna zvanično će početi sa radom “Nektar škola dajakaštva”, u kojoj će svi građani, zahvaljujući “Banjalučkoj pivari”, imati priliku da besplatno nauče sve vještine i tehnike voženja dajak čamca – istakao je predsjednik “Nektar dajak kluba”Andrej Zamolo.

“Nektar dajak klub” će se pod ovim imenom prvi put javnosti predstaviti na predstojećem Svjetskom kupu u raftingu, koji će biti održan od 9. do 11. juna.

– Povezivanje ova dva banjalučka brenda nametnulo se kao prirodni slijed događaja. U sklopu našeg društveno odgovornog djelovanja, kojim neprestano nastojimo da se odužimo zajednici za povjerenje koje nam pruža, želja nam je bila i da klubove ovakve vrste dodatno povežemo sa stanovnicima Banjaluke. Tako je i nastala ideja za školu koja će, iskreno se nadamo, imati veliki broj polaznika – istakla je PR menadžer “Banjalučke pivare” Milka Stanivuković.

(Glas Srpske)