Magazin 20.05.2016.

Nesvakidašnja akcija: Krojačke usluge po sniženim cijenama

ČITANJE: 1 minuta

Na ideju je došla dobojska krojačica Rada Jondić. Cijenu usluge snizila je sa tri na dvije i po marke i privukla mušterije.

„Zato što svijet je u jako teškoj poziciji, a uglavnom ko god nešto kupi treba skratit i tako da izađem u susret samim tim i više mušterija ulazi“, ispričala je za ATV Rada Jondić, krojačica.

Neki iz zantiželje, neki s namjerom, ali dnevno svrati bar petnaestak mušterija, iskrena je Rada. Vještim rukama i dobrim mašinama posao završi za nekoliko minuta. Uz po koju riječ, obično padne i dogovor za još neku krojačku uslugu.

Iako je Dobojlijama akcija više nego zanimljiva, posebno penzionerima zbog još jedne prilike da uštede, ne dijele baš svi to mišljenje. Sa Radom dijeli i zanat i zid, ali Ljubinka o akciji komšinice nema riječi hvale.

„Sav svijet od akcija bježi, na akciji šta god je to nije kako treba, a akcija u mene su cijene normalne 3 marke“, objasnila je Ljubinka Mitrović, Radina komšinica krojačica.

Ljubinka svoj rad na skraćivanju pantalona cijeni i do pet maraka. Posla uvjerava ima, a na akciju ne pomišlja.

Ni Rada ne diže glavu od posla, a na mišljenje konkurencije se ne osvrće. U akciji je našla svoju računicu i od nje za sada ne odustaje.

(Atv)