Magazin 30.03.2016.

Novi atraktivni naslovi u ponudi Open IPTV-ja

ČITANJE: 2 minute
Nepokoren
Open IPTV za početak aprila preporučuje naslove:

Na televizijskom kanalu HBO, 3. aprila 2016. godine u 20.00 časova na programu je ratna drama „Nepokoren“ čiju režiju potpisuje Andželina Džoli.

Oskarovka Andželina Džoli režirala je i producirala film „Nepokoren“, epsku dramu koja prati nevjerovatan život olimpijca i ratnog heroja Luisa Zamperinija (Džek O'Konel), koji je zajedno sa dvojicom članova posade preživio 47 dana u moru nakon pada njihovog aviona u II svjetskom ratu – nakon čega su ih pronašli Japanci i poslali u logor za zarobljenike. Glavne uloge igraju Džek O'Konel, Domnal Glison, Garet Hedland, Fin Vitrok i Aleks Rasel.

Televizijski kanal CINEMAX nam donosi fenomenalno dramsko ostvarenje, film “Normalan”, koji je na programu 5. aprila. u 20.00 časova.

Ovaj film u produkciji HBO je dirljiva i duhovita priča o želji jednog muškarca da promijeni pol nakon 25 godina “normalnog” braka – i njegovoj ženi koja pokušava da razumije njegovu neobičnu odluku. Kada nadzornik u fabrici, Roj Eplvud (Tom Vilkinson) otkrije svojoj supruzi Irmi (Džesika Lang) da planira da promijeni pol, njegov život se okreće naglavačke. Tražeći sebe i prolazeći kroz period ismijavanja u svojoj kompaniji, zajednici i kod kuće, Roj ostaje pri odluci da postane žena i nailazi na razumijevanje tamo gdje ga najmanje očekuje. Na kraju, Roj i Irma otkrivaju da ljubav prevazilazi sve, čak i pol.

Režiju za ovo ostvarenje potpisuje Džejn Anderson, a glavne uloge igraju Džesika Lang, Tom Vilkinson, Hejden Panetijer, Džo Sikora i Klensi Braun.

Televizijski kanal FOX zakazuje druženje uz premijerno izdanje serije “Kriminalci u odijelima”, njenu drugu sezonu, i to od 5. aprila, radnim danima u 22.55 časova

Riječ je o seriji koja je dobila najviše pohvala kritike prošle jeseni, prati priču o veoma neobičnom partnerstvu između prevaranta i agenta Ef-Bi-Aja . Dajen Kerol se ponovo pojavljuje kao gošća serije. Ova uzbudljiva drama, koja je bila među najboljima na kablovskoj televiziji 2009. godine, započinje drugu sezonu s potpuno novim slučajevima, još više intriga i više prisnosti između dva muškarca. Met Bomer je u časopisu „Pipl“ ocijenjen kao „najseksepilnija zvijezda u usponu“ 2009. godine. Režiser Tim Metison (Zapadno krilo) pojavljuje se i kao gost serije u premijernoj epizodi.

Od 6. aprila 2016. godine, srijedom u 22.30 časova na National Geographic kanalu možete pogledati početak nove sezone serije “Nauka o gluposti”.

Ova serija je kombinacija čvrste nauke s nekim od najluđih, najspektakularnijih i najbolnijih amaterskih snimaka. Ričard Hamond prikazuje nezgode hrabrih, ali nedovoljno neupućenih osoba širom svijeta i onda objašnjava naučne činjenice koje stoje iza njihovih neuspjeha, koristeći kao ilustraciju kompjuterske animacije i usporene snimke. Ovo su objašnjene nezgode. Ovo je nauka o gluposti.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

(PR)