Magazin 30.12.2022.

NOVOGODIŠNJA PRIČA NA ATV-u: “Zajedno slavimo i darujemo”

ČITANJE: 2 minute

Praznici su vrijeme darivanja, vrijeme kada se podsjetimo koliko znači zagrljaj, osmijeh, topla riječ, podrška i ljubav. Ako imate i jedan osmijeh, poklonite ga drugima, jer sve što dajemo od srca vrijedi.

U posebnoj godini za ATV, godini jubileja, njihovih 25 godina, poželjeli su da u novoj godini koju će zajedno sa vama dočekati, kroz koju će sa vama zajedno koračati, budu još više humani, još više ‘otvorenog srca’, i izmame vaš osmijeh i radost kada god to mogu.

Provjereni tandem, Dragana Božić i Milica Nogo, priprediće vam sjajno druženje i prazničnu atmosferu i to uz pomoć Borisa Režaka koji će uz sjajne numere zagrijati atmosferu veselja i radosti, a odabrani gosti svojim pričama, željama i zdravicama upotpuniće divnu ATV-ovu ‘Novogodišnju priču’.

Kako bi im omogućili radosnije i bezbrižnije praznike, uz pomoć dugogodišnjih klijenata i partnera, darivaće nekoliko porodica – obradovaće ih poklonima, a prije svega prijateljskom rukom i toplim riječima.

Za ATV je sreća u darivanju, i baš zato žele da na taj način svi zajedno izađemo iz burne 2022. godine – uz osmijeh i puno srce, sa željom da nam Nova 2023. godina bude godina  nove nade i godina nesebičnog darivanja i pomaganja.

ATV-ov smisao ste vi –  zato je želja da naredna godina bude bolja, zdravija, satkana od lijepih događaja i još lijepših priča, i da svaki zajednički dan bude istinski pozitivna avantura, a da sve ono ružno i teško što donosi svaka godina, zajedno prebrodimo uz sjajno raspoloženje i da svakoga dana postajemo jači.

Slavite uz ‘Novogodišnju priču’ na ATV-u subotu 31. decembra od 14 časova i 30 minuta i uživajte u sjanom druženju.

Srećne praznike želi vam vaša ATV!

(PR)