Magazin 17.09.2021.

OSTAVILA PORODICU ZBOG NJEGA: Glumac Milan Marić u vezi sa 17 godina starijom ženom

ČITANJE: 4 minute

Glumac Milan Marić (31) već dve i po godine uživa u vezi s bivšom direktorkom firme “Filip Moris” Jelenom Pavlović (48), koja je ostavila svoju porodicu zbog njega!

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Marić i Jelena maltene žive zajedno, a glumca smo u više navrata primetili da ulazi u zgradu kod Pavlovićeve u Molerovoj ulici, gde se redovno viđaju, tj. slobodno možemo reći, u kojem žive. Marić, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog filma “Toma”, u kom glumi lik pokojnog pevača Tome Zdravkovića, ne želi da se za njegovu vezu sazna.

– Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu. Jelena je od Milana starija 17 godina, ali to im uopšte nije bitno – priča za naš list dobro upućen izvor i objašnjava da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška:

– Njih dvoje se zaista vole i sami znate onu čuvenu rečenicu: “Ljubav ne pita za godine”. Nerazdvojni su i evo, bogami, već su dve i po godine zajedno. Marić živi s Jelenom u njenom stanu u Molerovoj ulici. U početku je dolazio često, pa onda svakodnevno, da bi se na kraju preselio kod nje. Mnogi ne znaju da je ona zbog njega ostavila porodicu i jedino na tome joj mnogi zameraju.

Kako su dalje saznali, Jelena je veliki vetar u leđa mlađanom glumcu, a kako je uspešna u svom poslu tako bodri i Milana da sebe uvek prikaže u najboljem svetlu.

Marić: Čast mi je što glumim Tomu

Milan Marić rekao je nedavno da mu laska što u filmu “Toma” tumači lik pokojnog pevača, za kog tvrdi da je imao mističan i zanimljiv život.

– Toma je imao užasno kompleksan život. Živeo je onako kako je želeo, da li zbog toga što drugačije nije mogao, nije smeo, u to ne možemo da ulazimo. Muzika je bila ventil kroz koji je puštao sve to što se kuva u njemu, a kuvalo se mnogo toga. Svi imaju drugačiji zaključak o njemu, što je meni zanimljivo jer to znači da je bio neuhvatljiv. Drago mi je što tumačim njegov lik i trudio sam se da to dočaram što je bolje moguće – rekao je Marić.

– Jelena ga često savetuje oko nekih stvari, ali moram da kažem da i ona rado prihvata njegove savete. Oboje su uspešni u svojim poslovima, pa su tako ujedno i najveći oslonac jedno drugom. Kad Milanu negde zapne, Jelena mu je jak vetar u leđa.

Pozvali smo Jelenu Pavlović da bismo potvrdili naša saznanja, ali ona nije bila previše raspoložena da priča o svom dečku Milanu.

– Nemojte, molim vas, da me pitate takve stvari – rekla je bivša direktorka i prekinula vezu, a kada smo je opet pozvali i rekli da posedujemo fotografije na kojima se vidi da Milan ulazi u njenu zgradu, dodala je:

– Jao…Nisam javna ličnost i ne bih da se pojavljujem u medijima. Ne želim da komentarišem bilo šta na ovu temu.

Radili smo pod velikim pritiskom

Glumac tvrdi da na snimanjima za film “Toma” nije uvek bilo lako jer su svi od njega imali velika očekivanja, pa se trudio da sve opravda.

– Javnost mnogo očekuje od ovog filma, kao i ceo naš tim. Radili smo pod pritiskom, što zbog teške epidemiološke situacije, što zbog raznih ograničenja na koja smo nailazili. Moj lik ima mnoge transformacije, stanja i raspoloženja, pa nije uvek bilo lako da se uđe u sve to. Mislim da smo na kraju sve dobro odradili, to je najvažnije, a utiske svi jedva čekamo – kaže Milan.

Zanimljivo je što Jelena ni u jednom trenutku nije demantovala naše navode, već samo nije želela da otkriva kako joj je u vezi s mladim glumcem. Nakon nje pokušali smo da stupimo u kontakt i s Marićem, ali nije odgovarao na pozive.

(SB)

Oznake: milan maric