Magazin 28.02.2016.

Ovih 10 stvari morate uraditi sa partnerom svake godine

ČITANJE: 2 minute
ddffdffd
Kada ste u dugoj vezi ili braku, lako je zapasti u monotoniju. Uz ove jednostavne savjete, začinite odnos sa partnerom i dopustite vašim srcima da zaigraju kao prvog dana…

Vrijeme toliko brzo prolazi, a kada ste u vezi ili braku vrlo je važno da imate što više trenutaka provedenih s partnerom u nježnosti i poštovanju. Ako tražite način da sa partnerom ostvarite bolju komunikaciju i održite strast u vezi, pokušajte da bar nešto sa ove liste čarobnih ljubavnih prijedloga sprovedete u djelo…

1. Idite na putovanje, samo vas dvoje
Ne morate otići na ekskluzivnu destinaciju, planina ili boravak na selu bez drugih članova porodice učiniće da se između vas ponovo stvore iskre. Zaboravite na sve obaveze i uživajte u momentima koje dijelite s voljenom osobom, piše Lovesensa.

2. Dozvolite partneru da predahne
Istraživanja pokazuju da parovi koji tokom godine provedu bar nedjelju dana odvojeno bolje funkcionišu i kada su zajedno. Dozvolite partneru da predahne, ali i da vas poželi.

3. Iznenadite ga za rođendane i godišnjice
Poklonite mu na ovaj specijalni dan svu svoju pažnju i obaspite ga ljubavlju. Poklon ne mora da bude skup, probajte da organizujete piknik ili sami napravite čestitku. Tako ćete svojoj boljoj polovini dati do znanja koliko vam je zapravo stalo.

4. Počastite se elegantnim izlaskom u restoran
Kada ste se posljednji put oboje maksimalno dotjerali i otišli u restoran? Ovo je način da uzburkate strasti među vama i prisjetite se prošlih dana.

5. Preuzmite njegove obaveze na jedan dan
Pruištite svom partneru slobodan dan. Sve obaveze oko kuće i djece, na samo jedan dan preuzmite na sebe. Ne razmišljajte o tome da li će i on vama uzvratiti istom mjerom. Uživajte u činjenici da ga činite srećnim.

6. Posjetite mjesto na kojem ste se upoznali
Svake godine se vratite na mjesto na kom ste upoznali svoju srodnu dušu. Pokažite koliko je taj dan za vas značio i koliko se vaš život poboljšao otkad hodate zajedno kroz život.

7. Napišite ljubavno pismo
Neke stvari je lakše napisati nego reći. Ovakav poduhvat oduševiće vašu voljenu osobu, a i vama će donijeti osjećaj sreće.

8. Spremite nešto specijalno za njega/nju
Ukoliko vam kreativnost nije jača strana, bar možete ispeći kolačiće koji će usrećiti vašu srodnu dušu.

9. Naučite nešto novo o partneru
Usudite se da pitate i tražite odgovore. Saznajte što više detalja u vezi sa osobom sa kojom dijelite život.

10. Meditirajte zajedno
Istraživanja su otkrila da meditacije, molitve, zavisnost i ljubav imaju slične nervne puteve u mozgu.

(NN)