Magazin 24.12.2022.

Padobranci Djeda Mrazovi u akciji (FOTO)

ČITANJE: 1 minuta

Padobranci Djeda Mrazovi iz banjalučkog Padobranskog kluba “SkyDive” obradovali su danas više stotina mališana i njihovih roditelja upriličivši im nesvakidašnju dodjelu novogodišnjih paketića u Zalužanima u sjedištu kluba.

“SkyDive” tradicionalno organizuje dodjelu paketića za mališane kojima roditelji donesu paketiće, ali ove godine smo organizovali širu akciju i pobrinuli smo se da paketićima obradujemo i štićenike dječijeg doma “Rada Vranješević” uzrasta do deset godina i Dnevnog centra “Nova generacija”, rekao je Dušan Petrušić, jedan od četiri Deda Mraza padobranca koji su uručivali poklone, prenose Nezavisne.

Izuzetno se radujemo što je ovogodišnjoj dodjeli prisustvovalo više stotina djece i njihovih roditelja i što su kućama otišli prepuni utisaka.

“Nije svakidašnji prizor vidjeti helikopter kako polijece i spušta se, trčati u potragu za bombonama koje vam padaju s neba i gledati četiri Deda Mraza kako sa padobranima pristižu s neba da bi vam darovali poklon”, navodi Petrović.

Dodjeli paketića prisustvovao je i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je naglasio senzibilnost Grada kada je riječ o darivanju ranjivih kategorija djece.

Gradonačelnik je izrazio radost zbog velikog broja mališana koji su se okupili oko Deda Mrazova padobranaca i zahvalnost Padobranskom klubu “SkyDive”koji je priredio spektakularno uručenje paketića najmlađim sugrađanima.

(Z.M)