Magazin 08.03.2016.

Petar Strugar priznao da je tukao taksistu

ČITANJE: 1 minuta
petar strugar
Glumac Petar Strugar, koji je pretukao taksistu Jovana Stanojevića (43), nagodio se s Prvim osnovnim tužilaštvom da potpiše sporazum o priznanju krivice.

On će, naime, morati u humanitarne svrhe da uplati 70.000 dinara u sedam rata, budući da taksista nije htio da prihvati taj iznos kao odštetu.

-Za krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda u stanju razdražljivosti zaprijećena kazna je do tri godine zatvora. Ipak, tužilaštvo je na osnovu zakonske mogućnosti, tačnije oportuniteta, postiglo dogovor sa glumcem da on zaključi sporazum o priznanju krivice- navodi izvor Blica.

Ipak, pretučeni taksista nije bio zadovoljan tim iznosom, pa će on dalje pravdu potražiti u parničnom postupku na koji je upućen, a Strugar će 70.000 dinara uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Incident između glumca i taksiste dogodio se aprila 2014. na Zvezdari. Glumac je najprije tvrdio da je taksista njega prvi napao jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

(Blic)