Magazin 05.03.2016.

Plastični hirurg se učio na kćerkama: Operisao im grudi i nos, postale njegova reklama

ČITANJE: 2 minute

hirurg

Ugradio im je silikone, operisao nos, botoksira im lice svaki vikend, one su njegova hodajuća reklama.

Plastični hirurg Majkl Nikol prvi put je operisao svoju ćerku Čarm kada joj je bilo samo 10 godina. Otada je Čarm (danas ima 25 godina) i njenu sestru Britani (25), nekoliko puta operisao, povećavši im grudi i preoblikujući im nos.

Sestre Čarm i Britani tako su postale hodajuća reklama svog oca, inače plastičnog hirurga. Majkl Nikol i njegova supruga Peni usvojili su dvije djevojčice još kao bebe. One sada redovno odlaze u kliniku svog oca kako bi im botoksom popunio lice i dubinski očistio kožu.

-Svaki drugi mjesec moje lice je na nekom tretmanu. Mislim da je Botoks izuzetno važan jer sprečava nastanak bora na mome licu. Takođe dobijam botoks ispod pazuha, koji tako sprečava znojenje- ispričala je Čarm za medije.

Uopšte im ne smeta što im je otac operisao grudi, tj. stavio silikone.

-Pitali su me neki ljudi, zar ti nije čudno što ti je otac vidio grudi. Uopšte nije. Ja sam njegova ćerka i on me vidio golu kad sam bila beba, koga briga- priča Britani.

-Gotovo svi naši prijatelji bili su na tretmanu kod našega oca. Bilo da je riječ o operaciji grudi, lipsukciji, botoksu ili čišćenju lica- tvrdi Čarm.

Njihovoj majci Peni s početka nije bilo baš pravo što njene ćerke žele silne plastične operacije, ali vremenom je popustila. Kada su djevojke počele da posjećuju očevu kliniku na redovnoj bazi, zabrinula se da bi mogle da postanu zavisne od plastične hirurgije.

-Dugo sam se borila sa njima, ali kada sam vidjela koliko ona mrzi svoj nos, popustila sam.

Doktor Nikol tvrdi da nije nagovorio ćerke na ljubav prema plastičnoj hirurgiji.

-Odrasle su okružene ljepotom. Naši automobili su savršeni, naša kuća je prekrasna i svi su naši prijatelji lijepi- izjavio je doktor.

(Jutarnji.hr)