Magazin 29.03.2016.

Ponovo „RAT“ u Domu omladine

ČITANJE: 1 minuta
sirotanovici4
Referendum smo obavili, presuda je pala, uskoro će još jedna, a mi se radujemo reprizi RATa. Što kaže naš stari narod „ZAPUCA SE, VAISTINU SE ZAPUCA“.

Ne bismo da zvučimo kao pokvarena ploča ali – opet smo rasprodali! Premijeru RATa je ispratila puna sala Doma omladine, i zbog toga (a i zbog viška municije) smo odlučili da ponovimo RAT.

Tako Sirotanovići najavljuju reprizu svoje predstave “RAT” koja će biti održana sutra u Domu omladine sa početkom u 20:30 časova.

– Pokazaćemo kako se ovaj veliki praznik obilježava u kući jednog sasvim običnog domaćina. Držaćemo se propisanog recepta za nastanak ovakvog događaja: prvo ćemo u noći referenduma dozivati rad, zatim malo zveckati oružjem oko komšijinih kuća, zatim „neko kao hoće da se odvoji, a mi mu kao ne damo“ i dalje… ma znate vi to sve dobro. Ukratko: pokušaćemo još jednom dokazati da je od svih narodnih veselja, svetkovina i praznika, našem (našim) narodu (narodima) ipak najdraži RAT- kažu Sirotanovići.

Ulaz je 4 KM, a kako kažu ko nema – džaba.

Rezervacije karata možete obaviti putem FB stranice Sirotanovića (facebook.com/sirotanovici), kao i na broj telefona 065/702-013.

(Banjaluka.net)