Magazin 03.08.2021.

PRIZOR IZ CRNE GORE: Stanivuković sa Kijom Kockar na skuteru, ona tvrdi da su samo prijatelji

ČITANJE: 2 minute

Pobjednica prve “Zadruge” Kija Kockar u posljednje vrijeme često je viđena sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u prilog čemu govore i paparaco snimci.

Oni se već neko vrijeme prate na Instagramu, gdje jedno drugom lajkuju fotografije, a očito da su svoj zagonetni odnos digli na “viši nivo”, čim vrijeme zajedno provode i na Crnogorskom primorju.

Kija i Stanivuković su uhvaćeni u mjestu Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

Njih dvoje su se zajedno kupali u moru, a potom se Stanivuković popeo na skuter, kako bi sve pripremio za brzu vožnju Jadranom.

Kija je za to vrijeme plivala, a čim joj je Stanivuković dao znak, ona se popela na skuter, stavila sigurnosni prsluk i čvrsto ga zagrlila oko struka, a zatim se sa njim odvezla u nepoznatom pravcu.

Sve ovo zabilježeno je na snimcima u čiji posed je došla redakcija Pinka.

Nakon što su objavljeni zajednički snimci i fotografije pjevačice Kristine Kije Kockar i gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, oglasila se Kija.

Kija i Draško su zajedno snimljeni na Crnogorskom primorju, a na snimcima, koje je objavio Pink.rs, izgledali su veoma prisno.

Oni su se vozili na skuteru, a Kija je tada oko struka držala Stanivukovića.

– Mi smo samo prijatelji, gledam ga kao mlađeg brata, ne kao nekog ko bi mogao da bude sa mnom i on to zna. Nema ništa senzacionalno – rekla je Kija za Telegraf.

Stanivuković je nedavno javno predstavio djevojku Kristinu Beronju, atraktivnu brinetu, sa kojom se pojavio na crvenom tepihu Banjaluka Festa, prenosi Srpskainfo.

Nakon fotografija i snimaka Kije i Draška mnogi su u prvi mah pomsilili da su oni u emotivnoj vezi.

Međutim, kako Kija tvrdi, oni su samo prijatelji, dok Stanivuković i dalje uživa u ljubavi sa Kijinom imenjakinjom.

(SB)