Magazin 09.05.2017.

Prti Bee Gee na Nektar Freshwave festivalu

ČITANJE: 2 minute

Underground hip hop kraljevi Prti Bee Gee zajedno sa mladim princom hip hop podzemlja Smoke Mardeljanom nastupiće prvog dana na Massive bini Nektar FreshWave festivala.

U četvrtak 10. avgusta 2017. godine Massive binom Nektar FreshWave festivala zagospodariće hip hop undergraund plemstvo Prti Bee Gee i Smoke Mardeljano uz koje će nastupiti DJ Doobie i banjalučka vinil-skreč atrakcija DJ MF Police.

Masni beatovi, debele bas linije, funkastičan zvuk i nemilosrdno iskrene rime krase Prti Bee Gee produkciju koja je albumom Petarda zaokružila ciklus od 5 studijskih albuma u posljednjih 15 godina! Petarda je prošlogodišnje izdanje iza kojeg su antologijska album izdanja Grejtest Hits(2002.) Moskri(2006.)Tačno u pre podne (2007.) i Bez Šečera (2011.). Ovo čini Mikrija i Eufrata jednim od najplodonosnijih i sigurno jednim od najuticajnijih hip hop izvođača na ovim prostorima, a regionalna armija fanova, koja ih vjerno prati na svakom koraku ne propušta priliku da ih čuje uživo! Nesumnjamo da će Prti Bee Gee svojim nastupom ovog ljeta na tvrđavi Kastel upisati stranicu u istoriju Massive bine Nektar FreshWave festivala.

Istorijsku stranicu u obećavajućoj karijeri prvim nastupom u Banjaluci, ispisaće nadolazeća super-zvijezda regionalnog underground hip hop-a Smoke Mardeljano! Nevjerovatna lirička vještina, prepoznatljiv flow, jasne i ubitačne rime uz tvrdi hip hop zvuk sa prljavim prizvukom ulice glavne su odlike muzičkog izraza ovog mladog izvođača koji je rap poistovjetio sa životom i uvjerljivo ga živi i prenosi preko čitavog regiona! Dokaz tome su i mnogobrojne saradnje sa izvođačima širom regiona, a pojedine je krunisao i na svom albumu Znaš me, znam te iz 2015. godine. Glavni akter Vice-ovog dokumetarca Ja repujem sam predstaviće premijerno sav raskoš svog talenta publici šestog Nektar FreshWave festivala.

DJ Doobie je DJ mlađe garde hip hop undergorund-a Srbije i prati izvođače kao što su Sick Touch i Smoke Mardeljano. Skreč master čija vještina za DJ pultom opčinjava sve one koji poštuju iskonski hip hop zvuk ali vole novi talas gangsterskog prizvuka ulice, takođe po prvi put stiže na banjalučku tvrđavu Kastel, a dobro gostoprimstvo prvog dana na Massive bini pružiće mu domaća skreč atrakcija, neponovljivi MF Police.

Massive stage Day 1, odnosno prvi dan programa na ovoj bini obilježiće najbolji regionalni underground hip hop izvođači od kojih očekujemo nezaboravne nastupe na ovogodišnjem izdanju Nektar FreshWave festivala.

Early Bird ulaznice u prodaji

Podsjećamo da su prodaji trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35KM, koja podrazumjeva popust od 40% u odnosu na punu cijenu ulaznica. Ulaznice su dostupne putem on-line ticket servisa Kupikartu.ba.

(srpskacafe)