Magazin 26.03.2016.

Prvoaprilska zabava uz Aleksisa Kabreru

ČITANJE: 2 minute
aleksis
Poznati argentinski DJ i muzičar Aleksis Kabrera prvi put će nastupiti u Banjaluci 1. aprila na žurci koja nosi naziv “Fool's day party”, a biće održana u banjalučkom kulturnom centru (DKC) “Incel”.

“Prvi april je Međunarodni dan šale koji nam izmami širok osmijeh na lica i koji je sinonim za dobru zabavu i tradicionalno prvoaprilsko zezanje, a kako sve to ne začiniti fantastičnim DJ setovima koji će biti servirani uživo za ‘Fool's day party'”, naveli su organizatori ovog događaja.

Aleksis Kabrera će tom prilikom prvi put nastupiti kako u Banjaluci, tako i u BiH, a odradiće svoj dobro poznati “Live act”, za koji organizatori vjeruju da nikog ne može ostaviti ravnodušnim.

Publika je mogla da vidi njegov čuveni “Live act” nastup za “Boiler roomu” u Buenos Ajresu i da se uvjeri u njegovu nevjerovatnu energiju, sjajan kontakt s publikom, zavidno muzičko znanje i umijeće igranja s raznim muzičkim mašinama i intrigantnim tonskim spravama.

Prepoznatljiv je i po tome što njegov talenat nije ograničen samo na trake orijentisane za plesne podijume, a to se može vidjeti kroz njegove nastupe koje odrađuje pod pseudonimom Cabri.

Pored Kabrere na prvoaprilskom partiju u Banjaluci će nastupiti i jedan od najuzbudljivijih izvođača iz Srbije: mađioničar za pultom, Doktor Goya.  Takođe, iz Beograda ponovo u goste dolazi i DJ Marko Vuković, koji je i te kako dobro poznat odanoj banjalučkoj publici, a kao domaćini za DJ pultom nastupiće Ivan Z i Joma Maja. Vuković je poznato ime i na inostranoj sceni, a u jednom intervjuu za “Nezavisne” istakao je da nije dovoljno biti samo DJ, jer svaka zemlja ima na hiljade DJ-eva koji dobro puštaju muziku i imaju dobru tehniku.

“To nikada neće biti dovoljno, dok sam ne uradiš neku pesmu, isproduciraš je, da bi neko čuo za tebe, jer teško da će neko u Njujorku čuti za bilo kog DJ-a iz Beograda ako nema svoju pesmu”, rekao je tada on.

Cijena ulaznice za “Fool's day party” iznosi 10 KM. “Ovo će nesumnjivo biti događaj za sve prave ljubitelje dobre muzike i za klabere sa istančanim muzičkim ukusom”, kazali su organizatori.

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/banjaluka/Prvoaprilska-zabava-uz-Aleksisa-Kabreru/360948