Magazin 14.08.2020.

RAZLIČITI BESPLATNI SADRŽAJI: Pogledajte raspored dešavanja na “Kreativnom avgustu”

ČITANJE: 1 minuta

Manifestacija “Kreativni avgust”, koju realizuje UG “Zdravo da ste”, do kraja mjeseca nudi različite besplatne sadržaje za djecu, mlade ali i odrasle.

Od 17. do 29. avgusta na programu su filmske večeri i diskusije, razgovori sa piscima, kreativni mikrofon, te svakodnevne radionice: afričke udaraljke, škola gitare, teatar, crtanje i slikanje, maketarstvo, fotografija, break dance, murali, sportske  i mnoge druge aktivnosti.

Radionice se realizuju svaki dan, osim nedjelje, u periodu od 18 do 20 časova u Parku “Mladen Stojanović” (pored terena za boćanje).

Kako su saopštili organizatori, kroz sadržaje “Kreativnog avgusta” biće uključeno najmanje 100 djece, mladih i odraslih a šira javnost biće upoznata sa  rezultatima rada – organizovanjem završnog događaja koji je planiran za 30. avgust.

-Manifestacija ima za cilj bolju socijalizaciju djece i mladih, te razvoj vještina kroz promociju pozitivnih vrijednosti – zaključili su iz “Zdravo da ste”.

,,Kreativni avgust ” realizuje uz podršku programa „Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo – EMBRACE“, koji finansira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), te programa BHRI, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

(E.M/banjaluka.net)