Magazin 26.10.2022.

REKORDNI TREĆI PUT: Glumica Margo Robi izabrana za najseksipilniju ženu

ČITANJE: 1 minuta

Magazin Maxim proglasio je glumicu Margo Robi za najseksi ženu 2022. godine.

Australijsko izdanje tog časopisa objavilo je svoju godišnju listu Hot 100 za 2022. godinu, na kojoj su najuspešnije i najlepše žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. Na vrhu njihove liste se našla 32-godišnja glumica, čija holivudska karijera nastavlja uzlaznom putanjom uoči izlaska najnovijeg filma Babylon.

 

Ovo je rekordni treći put da je Robi dospela na vrh Hot 100. Na drugom mestu našla se fudbalerka Sem Ker, a na trećem mestu Maximove liste je australijska teniserka Eš Barti.

Robi je nedavno postala i najbolje plaćena glumica u Holivudu u ovoj godini zahvaljujući honoraru za film Barbie rediteljke Grete Gervig. Prema pisanju Varietyja, australijskoj glumici plaćeno je neverovatnih 12,5 miliona američkih dolara da glumi s Rajanomnom Goslingom kao Kenom u ovom dugoočekivanom filmu nastalom po istoimenoj kultnoj lutki, piše Index.

Na listi su se našle i neke žene koje možda ne biste očekivali na njoj, poput bivše ragbistkinje Daniel Lejdli, koja je 2020. promenila pol iz muškog u ženski, ili političarki Peni Vong, prenosi nova.rs.

(SB)

Oznake: Margo Robi