Magazin 11.03.2016.

Rijaliti u rijalitiju: Kreću novi Parovi

ČITANJE: 1 minuta
parovi
Produkcija “Parova” pripremila je za gledaoce u subotu u 21 čas nešto sasvim novo – rijaliti u rijalitiju!

– U potpuno izdvojenom enterijeru, u takmičenje ulaze novi učesnici koji će boraviti u prostoru odvojenom od luksuzne vile u kojoj se trenutno nalaze 22 takmičara. Time se nastavlja ono što je osmislio produkcijski tim Happy televizije, a to je da istovremeno postoje dva rijaliti programa, odnosno, rijaliti u rijalitiju – navodi se u saopštenju.

– Produkcijski tim do detalja je mjesecima, uporedo sa “Parovima“, planirao novi šou program, koji bismo mogli nazvati “Parovi 2″ – objašnajvaju u Happy televiziji. – Još jednom ćemo pokazati da jedna domaća produkcija nacionalne televizije može da pomjeri granice i da stane rame uz rame sa svjetskih kućama koje proizvode slične formate. Projekat podrazumijeva potpuno nove učesnike u izdvojenom prostoru, a rediteljski tim dalje će učiniti sve da njihovi odnosi budu što zanimljviji za gledaoce.

Ono što će biti iznenađenje, jeste da će se ovog puta, u novi rijaliti useliti poznati, ali i oni koji nikad nisu bili pred kamerama kao učesnici nekog šou programa.

Ostaje da se vidi da li će se neko od sadašnjih takmičara u “Parovima” naći odmah u novom ambijentu, ili će do njihovog “miješanja” doći kasnije. Svi se pitaju u kom rijalitiju će, na kraju, završti Zmaj i Gastoz.

(Telegraf.rs)