Magazin 13.05.2017.

Rock Simfonija 20. maja na Kastelu

ČITANJE: 1 minuta

U subotu, 20. maja, OKC organizuje koncert Rock Simfonije na banjalučkoj tvrđavi Kastel sa početkom u 20 časova. Ulaz je slobodan, a od posjetioca se očekuje da prilikom dolaska na koncert poklone knjigu koje će nakon koncerta biti uručene školskim bibliotekama. Specijalni gosti na ovom koncertu biće polaznici MaMa Vox vokalnog ateljea i banjalučki bend Chally Poppers.

Dan ranije, 19. maja planirana je premijera autorske predstave OKC-a, koju su radili Aleksandar Pejaković i Enver Puška „Vrapci na kontracepciji“, a prisustvovati mogu svi koji se jave OKC-u i preuzmu kartu.

“OKC osnovan radi promocije potreba mladih ljudi i njihovog pravovremenog uključivanja u sve segmente našeg društva. Kroz društveno-odgovorne projekte u oblasti demokratije i izgradnje mira, u oblasti zapošljavanja i preduzetništva, kao i kroz svoj poznati volonterski program i kroz svoj medij Radio Gradski, OKC već dvije decenije doprinosi poboljšanju kvaliteta života mladih u Banjaluci i drugim gradovima”, rekao je Saša Marković, izvršni direktor OKC-a.

Nakon koncerta, OKC će prikupljene knjige pokloniti bibliotekama u osnovnim i srednjim školama.