Magazin 27.09.2022.

S.A.R.S. i “Hladno pivo” – za uspješan početak nove akademske godine u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute

Početak nove akademske godine na Univerzitetu u Banjaluci biće obilježen koncertima rok bendova S.A.R.S I HLADNO PIVO. Organizatori svirki – Unija studenata, JU Studentski centar “Nikola Tesla” Banja Luka i Studentska organizacija Univerziteta u Banjoj Luci (SOBL) – na ovaj način poželjeće svim brucošima dobrodošlicu na Univerzitet u Banjoj Luci a studentima viših godina uspješan nastavak studiranja.

Kako su saopštili iz organizacije, proslava povodom početka nove akademske školske godine, počeće u četvrtak 29.09.2022. u 20 časova, nastupom sjajnih metalaca iz benda KOB.

Ovaj kostajnički bend dolazi iz dvije države a mogu se pohvaliti brojnim uspješnim koncertima održanim proteklih mjeseci širom BiH, gdje su binu dijelili sa velikim rok sastavima iz regiona.

Odmah nakon benda KOB, publiku će rasplesati S.A.R.S. – jedan od najpopularnijih bendova današnjice na našim prostorima, čije hitove poput pjesama „Lutka“, „Mir i ljubav“, „Buđav lebac“, „Ratujemo ti i ja“, „Praktična žena“ publika dočeka uz ovacije i aplauz.

Najveće hitove iz svih faza karijere, pred banjalučkom publikom nakon S.A.R.S-a izvešće i momci iz Hladnog piva, jednog od najvećih rock bendova današnjice, koji ove godine proslavljaju svojih 35 godina postojanja i rada.

Koncert u Banjaluci, ujedno je i oproštajni i jedan od poslednjih zajedničkih nastupa Hladnog piva u punom sastavu , nakon kog članovi benda odlaze na dužu koncertnu pauzu, a kako ovih dana najavljeno, Mile Kekin u budućnosti će graditi solo karijeru, dok će ostatak benda nastaviti zajednički rad kroz Guerilla Mainstream projekat.

Ulaz na koncerte je besplatan, kako za studente tako i za sve druge Banjalučane i goste Banjaluke.

Vidimo se 29.09.2022. od 20h! Lokacija: Univerzitetska dvorana banjalučkog studentskog Kampusa, saopštila je Unija studenata RS.

(SB)