Magazin 20.05.2016.

Sa bebom u naručju u Skupštinu Crne Gore

ČITANJE: 1 minuta

Fotografije visoke funkcionerke EU brzo je obišla crnogorske elektronske medije i otvorila javnu raspravu na društvenim mrežama da li je odluka Dods da na sastanak sa visokim zvaničnicima Crne Gore povede i svoju tromjesečnu ćerkicu – dobar ili loš primjer.

Potez kopredsjednice POSP-a nije novost za parlamentarce država EU. Ma ovaj korak prva se odlučila poslanica iz Italije Lućija Ronculi koja je prije tri godine na zasjedanje evropskog parlamenta počela da dolazi sa svojom bebom.

Predsjedniku Crne Gore prisustvo bebe u naručju njegove sagovornice razvuklo je osmjeh na licu pa se da zaključiti da je tromjesečna Izabel dodatno popravila raspoloženje tokom razgovora funkcionerke EU i njenog domaćina.

Ona je potvrdila je da nije imala nikakvih problema sa crnogorskim državnicima zbog toga što je na sve sastanke Parlamentarnog odbora EU i Crne Gore za stabilizaciju i pridruživanje došla sa bebom u naručju.

“Majke sa malom djecom imaju istu dilemu: da li da nastavim da radim ili da ostanem kod kuće? Za mene je bilo važno da budem ovde, i zato sam povela Izabelu jer je dojim”, prokomentarisala je Dods.

(Mondo.me)