Magazin 13.03.2016.

Sahranio ženu, a poslije dvije godine je vidio na televiziji

ČITANJE: 1 minuta
reklama
Abragh Muhamed sahranio je svoju ženu nakon što je mislio da je poginula u saobraćajnoj nesreći. A onda se šokirao kada je vidio u popularnom TV programu.

On je rekao da nije imao pojma da ona je i dalje živa nakon što su mu ljekari rekli da je umrla od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Dok su članovi porodice gledali popularnu TV seriju “Nestali”, čuli su njegovu suprugu koja se telefonom javila rekavši da je izgubila kontakt sa svojim mužem i ostavila ime i njihovu bivšu adresu.

Iako “udovac” nije gledao ovaj program, prijatelji su mu odmah javili šokantnu vijest.

-Nisam znao da je smo sahranili nekog drugog i da je moja supruga i dalje živa- rekao je on.

Ipak, postavlja se pitanje zbog čega je žena čekala dvije godine da stupi u kontakt i gdje je bila. Jedna od teorija je da je izgubila pamćenje.

Ona je živela u malom planinskom gradu Azilal, a nakon nesreće ljekari su mu rekli da vjerovatno neće preživjeti, ali da ipak mora da plati bolnički račun.

On se vratio u svoj dom, udaljen četiri sata vožnje od bolnice, a kada se vratio rečeno mu je da je preminula. Kasnije je dobio tijelo koje je bilo već smješteno u sanduk, a za koje je mislio da je njegova supruga i sahranio ga.

(24sata.rs)