Magazin 20.07.2016.

Šesti “Brodolom”: Ludnica u bijelom 30. avgusta!

ČITANJE: 1 minuta

Šesti po redu “Brodolom” – najveća DJ žurka u bijelom u kanjonu rijeke Vrbas, održaće se u subotu, 30. jula u RC Kanjon u Banjaluci!

Svojevrsni White sensation već šest godina donosi nezaboravne žurke koje privlače na hiljade poštovalaca ovog koncepta i elektronske muzike u kanjon rijeke Vrbas! Organizatori ove zanimljive žurke su Rafting centar Kanjon i vjeruju da najvjerniji poklonici žurki na otvorenom, jedva čekaju novo izdanje jer je “Brodolom” svakim narednim izdanjem postajao sinonim najboljeg ljetnjeg provoda pod vedrim nebom!

Podsjećamo da su kroz dosadašnja izdanja prodefilovali brojni izvođači, a zbog originalnosti ovog jedinstvenog događaja i ovogodišnji program je pod velom mistike i sigurno će biti najprijatnije iznenađenje u predposljednjoj julskoj noći na Vrbasu. Predstojeći “Brodolom” krasiće superiorni sadržaji uz plesačice i hostese, egzotična osvježenja i razne nagradne igre koje će svima obezbijediti dodatne uspomene!

Motiv i kod večeri je: Ispratimo jul u bijelom! Ukoliko ne dođete u bijeloj garderobi nećete biti u mogućnosti da učestvujete u “Brodolomu”.

Riječ je o jednom najvećih i najzabavnijih koncepta zabave i jedan od značajnih muzičkih događaja u regionu, značajan po tome što pruža neponovljivo iskustvo masovnog klabinga pod zvijezdama veličanstvenog i spektakularnog kanjona rijeke Vrbas.

Ukoliko ste bili gost prethodnih godina, dovoljno je da dođete u RC Kanjon i zatražite svoju ulaznicu/pozivnicu jer je ulaz moguć samo na ovaj način.

(Srpskacafe.com)