Magazin 23.02.2016.

Sirotanovići: Repriza “Referenduma” u Domu omladine

ČITANJE: 1 minuta
Referendum - repriza
Nakon rasprodate premijere, Sirotanovići ponovo nastupaju sa „Referendumom“ na sceni Doma omladine Banjaluka.

Repriza će se desiti sutra, 24. februara u 20:30 časova. Više od 2/3 karata je „planulo“ u rekordnom roku, tako da se ponovo očekuje da će sala biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

– U Banjaluci se tek razigravamo, jer smo odlučili da od „Referenduma“ napravimo putujući projekat. Nastup je na točkovima već 2. marta, kada gostujemo u Prnjavoru, zatim sredinom istog mjeseca u Ugljeviku. Takođe, konačno smo snimili i montirali naš promotivni materijal koji smo poslali na nekoliko adresa, tako da je realno očekivati da ćemo uskoro početi ponovo nastupati i „preko grane“ jer svakako ima zainteresovanih- kažu Sirotanovići.

Na reprizi „Referenduma“ će (kao i na premijeri), svi posjetioci imati priliku da vježbaju demokratsko izražavanje volje za sve referendume koji su najavljeni ove godine jer smo (uz veliku pomoć otuđenih centara moći i stranih ambasada) postavili glasačku kutiju na ulaz.

Informacije i rezervacije na 066/197-234, ili na facebook stranici Sirotanovića. Cijena ulaznice: 4 KM, „ko nema: džaba.“

(Banjaluka.net)