Magazin 31.12.2022.

SUSRET SA GRADONAČELNIKOM: Goca Tržan poželjela Banjalučanima sve najbolje

ČITANJE: 1 minuta

Banjaluka će u Novu godinu ući uz sjajne koncerte Goce Tržan i grupe Legende.

Sve je spremno, a i izvođači koji će večeras zabavljati Banjalučane već su stigli u grad.

– Banjaluka mi je veoma bliska, jer u ovom gradu imamo mnogo prijatelja i rodbine. Iako ovo nije prvi put da gostujem u Banjaluci, večeras ću prvi put nastupiti na glavnom gradskom trgu zbog čega sam posebno srećna, jer je banjalučka publika zaista sjajna – poručila je Goca Tržan.

Kako je istakla, od publike očekuje da bude vesela, a od Nove godine da bude radosnija.

– Očekujem da ćemo se večeras svi zajedno radovati i da će nam ova neparna godina donijeti veću radost. Očekujem i to da atmosfera bude vesela, da se ljudi opuste i uživaju – istakla je ona.

Gradonačelnik Draško Stanivuković rekao je da je ovo druga godina za redom da je u Banjaluci za vrijeme novogodišnjih praznika toplo vrijeme i da vlada proljećna atmosfera, te je pozvao sve sugrađane i turiste da se pridruže sjajnoj atmosferi na Trgu Krajine, večeras od 21 čas.

– Svi smještajni kapaciteti u našem gradu su popunjeni, što potvrđuje da smo uradili dobru stvar. Uvjeren sam da će Trg Krajine i ove godine biti prepun, a sa zabavom krećemo već od 21 čas, kada će nastupiti grupa Legende, a Banjaluka će uz odbrojavanje i koncert Goce Tržan ući u novu 2023. godinu – istakao je on.

Gradonačelnik je pozvao sugrađane da se sjajnoj atmosferi pridruže i sutra kada će nastupiti grupa Galija, prenosi Srpskainfo.

(SB)

Oznake: Goca Tržan