Magazin 20.03.2016.

Švarceneger najavio šesti nastavak Terminatora

ČITANJE: 1 minuta
Svarceneger
Da kreatori Terminatora ne mare za brojke na kino blagajnama i nepopularnost posljednjeg nastavka “Genisys”, potvrdio je Arnold Švarceneger otkrivši da se radi na Terminatoru 6.

U intervjuu za australski “Channel 9″, danas 68-godišnji glumac koji je utjelovio lik mašine za ubijanje, a obavljao je i funkciju guvernera Kalifornije, rekao je da se raduje novom Terminatoru.

Ipak, nije dao nikakve detalje, a zvaničnu potvrdu o snimanju novog nastavka trebaju dati iz produkcijskog studija Paramount, koji je u januaru iz planova povukao ovaj nastavak.

Mnogi vjeruju da su se na taj potez odlučili zbog razočaravajućih rezultata “Terminator Genisysa” na “box officeu” gdje je u SAD-u zaradio tek 89 miliona dolara. Film u kojem glume Emilija Klark, Met Smit i Džej Kortni napravio je nešto značajniji uspjeh van SAD-a zaradivši 350 miliona dolara.

“Genisys” je ostavio mnogo neodgovorenih pitanja i zaradio najgore kritike od svih filmova o Terminatoru, a Švarceneger je usred intervjua iznenadio australsku voditeljicu ustavši sa stolice nakon pitanja o republikanskom predsjedničkom kandidatu Donaldu Trampu.

– U ovom intervjuu govorim samo o fitnesu i zdravlju, a ne o politici i vezama- rekao je i ustao uz osmijeh.

(Klix)