Magazin 18.03.2023.

TANJA SAVIĆ: Draško mi je ranije slao poruke, ovog puta nije čestitao 8. mart

ČITANJE: 1 minuta

Pevačica Tanja Savić nastupala je u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom otkrila je i nekoliko detalja iz privatnog života.

Tanju su odmah pitali da li se u kontaktu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

„Sa njim stvarno nisam u kontaktu više. Vidim da je upešan, pratim njegov rad. Ranije mi je i puštao poruke, kada su neki praznici, 8. mart ili kada mi je rođendan. Ove godine mi nije čestitao Dan žena, evo bliži mi se rođendan, pa ćemo videti da li će čestitati“, odgovorila je Tanja kroz smeh, te je otkrila da li se druži sa nekim iz svoje generacije „Zvezde Granda.

„Sa Banetom Mojićevićem jedino iz moje generacije. Nemanju Nikolića sam poslednjeg videla, na aerodromu. Isto, Slavicu Ćukteraš sam srela na jednom humanitrnom događaju, i samo smo mahnule jedna drugoj.

Tanja je otkrila i kako se provodi na romskim veseljima kada nastupa.

„Super mi je uvek, lagano. Pritom, ti ljudi su tako dobri i imili. Nekako smo se pronašli u tim energijama. Ja stojim na zemlji, nisam neko ko je uzdignut. Osećam se jednako sa svima njima kada uđem u masu, i oni to prpoznaju. Dobri su ljudi, zaista, i to se oseti“, rekla je pevačica, prenosi nova.rs.

(SB)

Oznake: Tanja Savić