Magazin 23.03.2016.

Trenuci u kojima žene znaju da njihove veze neće potrajati

ČITANJE: 2 minute
bijonse
Ne završe sve veze srećno. Nas su zanimali trenuci u kojima su žene shvatile da njihove veze definitivno neće završiti srećno, a ovo su bili najčešći odgovori.

1. “Nikada nije bio previše entuzijastičan, romantičan ili pretjerano maštovit u davanju komplimenata. Ali, kada mi je zaboravio čestitati rođendan nakon 3 godine veze, to je za mene bila gotova stvar.”

2. “Trenutak kada sam shvatila da od toga neće biti ništa, bila je njegova izjava kako se svim silama pokušava osloboditi plaćanja alimentacije za dijete koje ima s bivšom.”

3. “Prvi put kada sam mu pogledala u mobilni telefon iz čiste radoznalosti i ugledala kilometarska dopisivanja s bivšom, skupila sam stvari i otišla. Takvi se nikada ne mijenjaju.”

4. “Samo ću reći kako je njegov Fejsbuk bio prepun dopisivanja s drugim curama, koje su mi se očito smijale, kada bi me negdje vidjele s njim u gradu, a to sigurno nisam zaslužila.”

5. “Kada sam imala najteže životno razdoblje i trebala njegovu maksimalnu podršku, nisam je dobila, jer su njemu tada stvari išle odlično i stalno mi je govorio kako ga povlačim na dno. To je bio trenutak kada je pukla ljubav.”

6. “Prvi put kad mi je rekao kako mu se moja porodica nimalo ne sviđa, bio je trenutak kada sam ga počela gledati drugim očima, kao nekoga s kim ne želim više provesti ni sekunde.”

7. “On nije bio nimalo kriv za naš prekid, već ja, kada sam shvatila da još uvijek nisam preboljela bivšeg.”

8. “Mog bivšeg jako je mučilo što sam poslovno uspješnija od njega te više zarađujem. Očito ga mama nije naučila kako i snažne žene trebaju rame za plakanje, tim više, što mu to baš nikada nisam nabijala na nos, već uvijek sam govorila kako ne bi uspjela bez njegove podrške. Čini se kako je sve bila samo laž.”

9. “Moj bivši bio je jako hladna osoba, koja gotovo nikad nije pokazivala emocije, a “volim te” sam u godinu dana čula jednom. Ne, hvala!”

10. “Njegovi izlasci s prijateljima uvijek su bilo važnije od mene, a jednog dana mi je puknuo film, jer sam shvatila da hodam s dječakom, koji se još nije iživio. Meni je trebao muškarac.”

(Tuzlanski.ba)