Magazin 20.04.2019.

TRKAČKA GROZNICA U BANJALUCI I političari istrčali na stazu, ministar Šeranić prošao kroz cilj

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučki RMC polumaraton i ove godine okupio je hiljade učesnika i desetine onih koji su izašli na ulice Banjaluke, a ovu manifestaciju podržale su institucije u Gradu Banjaluka i Republici Srpskoj, ali i sami predstavnici institucija lično.

Ministarka porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonja Davidović bila je prisutna i juče na manifestaciji “Kolor fan ran” koju je zvanično otvorila.

A Davidovićeva je bila i danas na glavnom polumaratonu koji je podržala i kao ministar sporta, ali i u svoje lično ime, međutim, nije bila jedina.

 

View this post on Instagram

 

Posebna energija danas u Banja Luci.👏

A post shared by Соња Давидовић (@sonjadmpos) on

Korak dalje otišao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske koji je istrčao polumaraton i na taj način podržao zdrav način života.

– Osjećaj je divan, možda ovo nije moja poslovna obaveza, ali moja uloga jeste da promovišem zdravlje. Ovo je jedan način kako želim svojoj djeci i svima ostalima da budem primjer i da pokažem da lična odluka i motivacija može da promijeni mnogo kada želimo da utičemo na svoje zdravlje. To jeste divan dan za Banjaluku i njene goste i nadam se ćemo imati priliku da u još gradova zajedno trčimo – rekao je Šeranić.

 

View this post on Instagram

 

Pobjednici, ucesnici, rekreativci, gradjani – s ulica Banjaluke

A post shared by Igor Radojicic (@i_g_r_a) on

Spremno su polumaraton dočekali i u Gradskoj upravi.

(Srpskainfo)