Magazin 09.07.2016.

U nedjelju skokovi sa Gradskog mosta

ČITANJE: 1 minuta

Najveća atrakcija 64. “Ljeta na Vrbasu”, skokovi sa Gradskog mosta, i ove godine će nam ponuditi istinski spektakl.

“Banjalučka lasta”, koja ima višedecenijsku tradiciju, održaće se u nedjelju, 10. jula. Program počinje od 15.00 časova, prva serija skokova zakazana je za 16.00, a druga za 17.00 sati. Proglašenje pobjednika je u 18.00.

Aktuelni šampion i trostruki pobjednik Borko Miladinović u sedmom nastupu će pokušati da podigne četvrti pehar. Ipak, zadatak mu neće biti nimalo lak, pošto će za rivale imati najbolje skakače sa prostora bivše Jugoslavije. Banjaluka će se uzdati u svojih šest aduta, a na djelu ćemo vidjeti i takmičare iz Zenice, Kragujevca, Užica, Beograda, Mostara…

Za laskavo priznanje će se boriti: Nikola Vuksan (Banjaluka), Igor Arsenić (Banjaluka), Zvjezdan Arsenić (Banjaluka), Amar Ćatić (Banjaluka), Đorđe Gajić (Banjaluka), Elvis Gačić (Banjaluka), Sanel Duvnjak (Zenica), Mustafa Šarić (Zenica), Sanel Selman (Zenica), Muhamed Mahmić (Zenica), Marko Pavlović (Kragujevac), Goran Bojić (Kragujevac), Mladen Cvetković (Kragujevac), Marijan Milanović (Kragujevac), Danko Dangubić (Konjic), Elvir Kovačević (Konjic), Aleksandar Aleksić (Užice), Goran Tejić (Užice), Borko Miladinović (Beograd), Dino Bajrić (Sarajevo), Vedad Bašić (Mostar).

Pogledajte i kompletan program “Ljeta na Vrbasu”:

Program Ljeta na Vrbasu

(Banjaluka.net)