Magazin 11.08.2016.

Umičevićev zainteresovao i britanski BBC!

ČITANJE: 1 minuta

Odbornik SNSD-a u banjalučkoj Skupštini Marinko Umičević uspio je nešto što je nedostižno gotovo svim bh. funkcionerima – da se za njegove aktivnosti zainteresuje i britanski BBC!

Vijest o tome da će tehnički direktor fabrike obuće “Bema” iz Banjaluke Marinko Umičević poslati na poklon dva para cipela Melaniji Tramp, supruzi Donalda Trampa, kandidata za predsjednika SAD-a, kao znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim predsjedničkim izborima, odjeknula je u regionalnim medijima, a potom se proširila i stigla do Velike Britanije.

– Moja ideja motivisana je zemljačkim razlozima i uvjerenjem da će se prljava kampanja koja se vodi protiv Melanije Tramp i njenog supruga, kod gospođe Tramp probuditi poznati balkanski inat koji će podstaknuti da se još više angažuje u predsjedničkoj kampanji i da uđe u Bijelu kuću – prenesene su Umičevićeve riječi.

Podsjećamo, fabrika obuće “Bema” napraviće jedne udobne cipele sa đonom od specijalne memorijske pjene da, kako naglašavaju, “Melanija može ’špartati’ Amerikom”, a da ne izgubi ništa od svoje elegancije.

– Drugi par cipela će biti damske salonke od najkvalitetnije kože, koje će specijalno za nju kreirati dizajneri ove firme, kako bi u njima pobjednički ušetala u Bijelu kuću – nedavno su istakli iz “Beme”.

bbc1

 

bbc2

(banjaluka.net)