Magazin 18.10.2016.

(VIDEO) Leontina Vukojević izmislila novu pjesmicu

ČITANJE: 1 minuta

Pjesmica “Prvaci prvaci” i Leontinino čuveno “izmislila sam je” su postali regionalno popularni, a video Elta televizije za samo par dana pogledan je preko 640 000 puta.

Sjajna Leontina Vukojević, djevojčica koja je svojom kreativnošću očarala region i novinarki Elta televizije izrecitovala pjesmicu koju je sama izmislila, društvene mreže su poludjele za njom. Leontina je oduševila i mnoge regionalne medije, pa su video prenijele desetine srpskih i hrvatskih portala.

Roditelji su sa oduševljenjem pristali da Leontina ponovo stane pred kamere ove televizije, a glavna junakinja priče je ponovo briljirala ispred kamere. Otkrila je da joj prija popularnost i da su joj drugari iz škole aplaudirali kada su gledali video.

Leontina kaže da nema simpatiju jer se ne može odlučiti ko joj se sviđa. Ne voli filmove, ali zato je crtići oduševljavaju. Mašu i Medu je gledala sa četiri godine i to na ruskom jeziku.

Ima mlađu sestru Tamaru sa kojom se najviše svađa oko tableta.

Oduševila je i odgovorom da želi da bude vozač autobusa kada poraste. Nije izostala ni pjesmica za prvake, a kako to sve izgleda pogledajte u prilogu.

(srpskacafe.com)