Magazin 31.08.2016.

(VIDEO) Repertoar multipleksa “Palas” od 1. septembra

ČITANJE: 4 minute

Banjalučki Multipleks Palas od četvrtka, 1. septembra, ima novi repetoar.

Ben Hur

Bogati Jevrej i plemeniti čovjek, Juda Ben-Hur odlazi u roblje, nakon što ga je najbolji prijatelj, rimljanin Mesala, lažno optužio. Nakon dosta godina ponovo se sreću i to u čuvenoj trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i vratiti ugled koji mu je jednom davno svirepo oduzet.

REŽIJA: Timur Bekmambetov
ULOGE: Jack Huston, Morgan Freeman, Nazanin Boniadi
ŽANR: Istorijski spektakl
TRAJANJE: 123 min
TERMINI: 17:15, 19:45, 22:15 + sub/ned 13:00

Psi rata

Film je režirao Todd Philips, zaslužan za trilogiju „Mamurluk“, prema nevjerovatnoj istinitoj priči o dvojici dvadesetogodišnjaka Davidu Packouzu i Efraimu Diveroliu koji su uspjeli potpisati 300 miliona vrijedan ugovor s Pentagonom za snabdijevanje oružja saveznicima u Avganistanu. U filmu ih pratimo na putu apsurda i političkog svijeta internacionalnog trgovanja oružjem na kojem će završiti optuženi za prevaru.

REŽIJA: Todd Phillips
ULOGE: Miles Teller, Johan Hill, Bradley Cooper, Ana de Armas
ŽANR: komedija, drama
TRAJANJE: 114 min.
TERMINI: 18:00, 20:15, 22:30 + sub/ned 14:30

Nerve

Marljiva srednjoškolka, Vee Delmonico, živi prema pravilima i rijetko se usuđe da napravi nešto što nije planirala ili smatra neprihvatljivim. Pod pritiskom prijatelja počinje igrati online igricu “Nerve”. Odluči da se prijavi na samo jedan izazov koji izgleda kao bezopasna zabava. Međutim, kada ju adrenalin i takmičarski duh povuku dublje, igra postaje sve opasnija, vodeći je do velikog finala koje će odrediti cijelu njenu budućnost.

REŽIJA: Henry Joost, Ariel Schulman
ULOGE: Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer, Colson Baker, Kimiko Glenn, Mark John Jeffries, Brian “Sene” Marc, Juliette Lewis
ŽANR: akcija, triler
TRAJANJE: 96 min.
TERMINI: 21:00

Opasnost iz dubine

U napetom trileru “Opasnost iz dubine”, Nancy (Blake Lively) potpuno sama surfa zabačenom obalom. U jednom trenutku napada ju velika bijela morska psina i Nancy završava nasukana nedaleko od plaže. Međutim, iako je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvjestotinjak metara, Nancy ne može tako lako doći do nje… Ovo su “Ralje” za novu generaciju gledalaca.

REŽIJA: Jaume Collet-Serra
ULOGE: Blake Lively, Oscar Jaenada, Sedona Legge
ŽANR: triler
TRAJANJE: 87 min.
TERMINI: 21:15

Zločaste mame

Amy Mitchell stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mjesto. Ona ima naizgled savršen život – dobar brak, natprosječnu djecu, prekrasnu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njen djetinjasti muž, djeca i njen idiotski šef je uzimaju zdravo za gotovo. Stalno se trudi udovoljiti im, pa im udovoljiti još malo, ali nikada nije dovoljno. Kada ju alfa majke u školi njene djece malo iznerviraju, Amy konačno pukne. Dobra Amy postaje zločesta Amy jako brzo – i to ne sama. Odluči udružiti snage s još dvije preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute i upustile se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se tako predanim, savršenim mamama.

REŽIJA: Jon Lucas, Scott Moore
ULOGE: Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate
ŽANR: komedija
TRAJANJE: 101 min.
TERMINI: 17:00, 19:00

Pit i zmaj

Otkrijte spektakularnu Disney avanturu o prijateljstvu dječaka po imenu Pete i ogromnog zelenog zmaja Elliota.

REŽIJA: David Lowery
ULOGE: Bryce Dallas Howard, Karl Urban, Robert Redford
ŽANR: avantura, porodični, fantazija
TRAJANJE: 102 min.
TERMINI: subota i nedjelja 12:30

Tajne avanture kućnih ljubimaca 3D

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju “Tajne avanture kućnih ljubimaca”, komediju o životima naših ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu.

REŽIJA: Chris Renaud, Yarrow Cheney
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: avantura, animirana komedija
TRAJANJE: 87 min.
TERMINI: 17:15, 19:15 + sub/ned 12:15, 14:15

Ledeno doba: Veliki udar 3D

Scratova potraga za odbjeglim žirom ovog puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, moraće napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje ce upoznati mnoštvo novih likova.

REŽIJA: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
ULOGE: Edo Majka, Tarik Filipovic, Darija Knez, Ljubo Kerekeš
ŽANR: animirana avantura
TRAJANJE: 92 min.
TERMINI: subota i nedjelja 12:00, 14:00

Novi repertoar banjalučkog multipleks “Palasa” važi od 1. septembra. Rezervacije karata možete izvršiti putem telefona 051/217-409.

(banjaluka.net)