Magazin 24.08.2016.

(VIDEO) Repertoar multipleksa “Palas” od 25. avgusta

ČITANJE: 4 minute

Banjalučki Multipleks Palas od četvrtka, 15. avgusta, ima novi repetoar.

Nerve

Marljiva srednjoškolka, Vee Delmonico, živi prema pravilima i rijetko se usuđe da napravi nešto što nije planirala ili smatra neprihvatljivim. Pod pritiskom prijatelja počinje igrati online igricu “Nerve”. Odluči da se prijavi na samo jedan izazov koji izgleda kao bezopasna zabava. Međutim, kada ju adrenalin i takmičarski duh povuku dublje, igra postaje sve opasnija, vodeći je do velikog finala koje će odrediti cijelu njenu budućnost.

REŽIJA: Henry Joost, Ariel Schulman
ULOGE: Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer, Colson Baker, Kimiko Glenn, Mark John Jeffries, Brian “Sene” Marc, Juliette Lewis
ŽANR: akcija, triler
TRAJANJE: 96 min.
TERMINI: 16:30, 20:00, 22:00

Drugačiji otac

Privrženi otac (Vigo Mortensen) posvetio je svoj život vaspitanju šestoro djece daleko od modernog svijeta, duboko u izolovanim šumama na sjeverozapadu Pacifika. Njihov idealni život prekida vijest o tragičnoj nesreći koja ih primorava da napuste svoj raj i upute se na put u svijet koji postavlja nove izazove.

Film je svoju premijeru imao na Sandens-u u januaru 2016. godine, a prikazan je i na Kanskom festivalu.

REŽIJA: Matt Ross
ULOGE: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler
ŽANR: drama, komedija
TRAJANJE: 118 min.
TERMINI: 19:00

Opasnost iz dubine

U napetom trileru “Opasnost iz dubine”, Nancy (Blake Lively) potpuno sama surfa zabačenom obalom. U jednom trenutku napada ju velika bijela morska psina i Nancy završava nasukana nedaleko od plaže. Međutim, iako je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvjestotinjak metara, Nancy ne može tako lako doći do nje… Ovo su “Ralje” za novu generaciju gledalaca.

REŽIJA: Jaume Collet-Serra
ULOGE: Blake Lively, Oscar Jaenada, Sedona Legge
ŽANR: triler
TRAJANJE: 87 min.
TERMINI: 18:30, 20:30, 22:30

Zločaste mame

Amy Mitchell stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mjesto. Ona ima naizgled savršen život – dobar brak, natprosječnu djecu, prekrasnu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njen djetinjasti muž, djeca i njen idiotski šef je uzimaju zdravo za gotovo. Stalno se trudi udovoljiti im, pa im udovoljiti još malo, ali nikada nije dovoljno. Kada ju alfa majke u školi njene djece malo iznerviraju, Amy konačno pukne. Dobra Amy postaje zločesta Amy jako brzo – i to ne sama. Odluči udružiti snage s još dvije preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute i upustile se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se tako predanim, savršenim mamama.

REŽIJA: Jon Lucas, Scott Moore
ULOGE: Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate
ŽANR: komedija
TRAJANJE: 101 min.
TERMINI: 16:00, 18:00, 21:30

Pit i zmaj

Otkrijte spektakularnu Disney avanturu o prijateljstvu dječaka po imenu Pete i ogromnog zelenog zmaja Elliota.
REŽIJA: David Lowery
ULOGE: Bryce Dallas Howard, Karl Urban, Robert Redford
ŽANR: avantura, porodični, fantazija
TRAJANJE: 102 min.
TERMINI: 11:30, 13:45

Tajne avanture kućnih ljubimaca 3D

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju “Tajne avanture kućnih ljubimaca”, komediju o životima naših ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu.
REŽIJA: Chris Renaud, Yarrow Cheney
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: avantura, animirana komedija
TRAJANJE: 87 min.
TERMINI: 11:15, 13:15, 15:15, 17:15, 19:15

Odred otpisanih 3D

Grupa jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani su za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller (Viola Davis). Pod nazivom “Odred otpisanih” kreću u smrtonosnu misiju, preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske, koja im je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

REŽIJA: David Ayer
ULOGE: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Cara Delevingne
ŽANR: Akcija
TRAJANJE: 123 min.
TERMINI: 14:00, 16:30, 21:15

https://www.youtube.com/watch?v=uK225YP7GeU

Ledeno doba: Veliki udar 3D

Scratova potraga za odbjeglim žirom ovog puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, moraće napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje ce upoznati mnoštvo novih likova.
REŽIJA: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
ULOGE: Edo Majka, Tarik Filipovic, Darija Knez, Ljubo Kerekeš
ŽANR: animirana avantura
TRAJANJE: 92 min.
TERMINI: 12:00, 14:00

Novi repertoar banjalučkog multipleks “Palasa” važi od 25. avgusta. Rezervacije karata možete izvršiti putem telefona 051/217-409.

(banjaluka.net)