Magazin 27.05.2016.

(VIDEO) Vlatko Stefanovski obećao nastup za pamćenje na OK Festu!

ČITANJE: 1 minuta

Ovim riječima jedan od najpoznatijih balkanskih gitarista i bivši član benda Leb i sol Vlatko Stefanovski poziva sve mlade ljude i ljubitelje dobre zabave da posjete NP Sutjeska i ovogodišnji treći po redu OK Fest.

Vlatko Stefanovski je sa svojim triom na Tjentištu obećao dobru zabavu i koncert za pamćenje u prekrasnom prirodnom ambijentu, a posebno se raduje i novom iskustvu, s obzirom na to da do sada nije imao priliku posjetiti NP Sutjeska.

Nastup Vlatka Stefanovskog i njegovog tria zakazan je 1.jula a zajedno sa njim na main stage-u nastupiće i “Babe” kao i jedan od “najautentičnijih muzičkih sastava u svijetu “Laibach”.

Pored ovih sjajnih muzičara publiku će na Tjentištu u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska tokom tri dana trajanja festivala zabavljati i Who See, Kolja i grobovlasnici, Bajaga i instruktori, Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana.

Nakon završetka programa na main stage-u zabava se nastavlja na OK stage-u OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).

(eTrafika.net)