Magazin 01.08.2016.

(VIDEO) Završen šesti Brodolom

ČITANJE: 2 minute

Vrhunska elektronska muzika, bijela odjeća, žurka na otvorenom i kanjon rijeke Vrbas, obilježili su ovaj vikend u Banjaluci. Šesti po redu „Brodolom“ još jednom je dokazao da nudi možda i najbolji ljetni provod u gradu na Vrbasu.

Šesti po redu Brodolom – najveća DJ žurka u bijelom u kanjonu rijeke Vrbas opravdao je i ove godine svoj status. Kao jedna od najiščekivanijih žurki u godini, uz elektronsku muziku i zanimljiva pravila oblačenja, koja dozvoljavaju samo bijelu boju, Brodolom je baš kao i prethodnih godina privukao veliki broj ljudi. Za dobru muziku bili su zaduženi domaći DJ-evi, dobro poznati Banjalučanima. Uz dobro raspoložene ljude, atmosfera, jeste, i mogla je samo da bude, neopisiva.

– Šesti brodolom i nevjerovatno je da jedan ovakav događaj na obronku grada skupi više ljudi nego pojedini festivali. Brodolomu treba dati poštovanje i pažnju. Na svu sreću mix pult je na sredini rijeke Vrbas pa večeras ne može niko da gnjavi momke koje miksaju. Ekipa je ok. Nebs Jack, Sega. Sve su momci iz grada. I ono što je bitno, da ovaj događaj ne promoviše pojedince, nego concept priče – rekao je Danijel Dakić.

Bez obzira da li su dio ove žurke od samog početka, ili su na Brodolom došli prvi put, svi se slažu da je žurka bila odlična. Noć je to koja će svima koji su te večeri odlučili da budu dio Brodoloma ostati u sjećanju, ili bi bar voljeli da tako bude. Jer mnogi su se opustili, možda čak i previše.

Uz moto: “Ispratimo jul u bijelom”, Brodolom žurka je upravo to i uradila. Ljeto 2016. u Banjaluci obilježeno je na pravi način a dio te priče bila je i Elta televizija, kao medijski pokrovitelj ovogodišnjeg izdanja “Brodoloma”.

(Srpskacafe.com)