Magazin 01.03.2016.

Viva Vix, Bajaga i Edo Majka dolaze na OK fest 2016

ČITANJE: 1 minuta
tjentiste
OK Fest na Tjentištu/NP Sutjeska i ove godine 01/02/03 jula garantuje nabolji provod uz fenomenalne domaće i regionalne bendove, koji će se publici predstaviti na 2 stagea.

Babe, Vlatko Stefanovski Trio, Laibach, Who See, Kolja i grobovlasnici, Bajaga i instruktori, Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana … imena su ovogodišnjih headlinera OK Festa, koji će imati priliku da „razdrmaju“ publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska.

Ulaz na sve koncerte i ovoga puta je besplatan. Kao i prethodnih godina i ove godine, festival će osim bogatog muzičkog programa, biti ispunjen i brojnim drugim sadržajima: rafting, planinarenje, filmske projekcije u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, panel diskusije, ali i nekim novitetima u programu i samim sadržajima, koje će organizator u narednom periodu najaviti.

Od ove godine OK Fest, stekao je još jednog novog prijatelja. Podršku u ovogodišnjoj realizaciji ovog događaja pružila je i kompanija m:tel – prijatelj festivala.

Za sve one koji žele da uživaju u brojnim sadržajima OK Festa u ponudi su OK paketi ponude od 20,00 KM koliko košta trodnevni boravak u OK kampu, do 160,00 KM za smještaj u objektima NP Sutjeska uz prevoz.

Sve informacije, najave i dešavanja o OK Festu 2016 možete pronaći na:

Web: www.okfest.net

FB: https://www.facebook.com/OKFest2014

Youtube:https://www.youtube.com/channel/UC0UeTq4ofmh96IlwvIWXkMQ

Twitter: https://twitter.com/OKFestTjentiste

Instagram: https://instagram.com/okfesttjentiste/

#budiOK ….dođi na Tjentište!!!

(NN)