Magazin 03.04.2017.

Zlatne balerine: Balerine BLOK-a osvojile zlato u Beogradu

ČITANJE: 1 minuta

Balerine Plesnog kluba “BLOK” iz Banjaluke, juče su osvojile prvo mjesto na Beogradskom festivalu plesa, koji je održan u SC Šumice.

Koreografiju “Down” potpisuje Natalija Ninić, dok su zlatne medalje odnijele Kristina Vuksan, Marija Đurić, Ana Ristić, Matea Krtolica i Leontina Vukojević.

“Zlatna medalja došla je kao potvrda našeg rada, te nam znači mnogo. Veoma sam ponosna, ne samo na moje balerine, nego uopšte plesače iz našeg kluba. Svi jako puno radimo, a posebno smo srećni kada ishod bude ovakav. Ovo nam nije prvo zlato ove sezone, a nadamo se ni posljednje”,  izjavila je Natalija Ninić, trener i koreograf u Plesnom klubu “BLOK”.

Ona je dodala da je raduje interesovanje djece i mladih za ples, te da se spremaju za takmičenja koja slijede do kraja sezone.

Plesni klub BLOK nastao je 2014. godine, a među programima koji su formirani do sada, nalaze se latinoamerički i standardni plesovi, moderni balet, hip-hop, Urbhanize®, latino fitness, ples za mladence, scenski pokret i individualni treninzi.

(Banjalucanke.com)