Magazin 12.03.2016.

8 stvari koje žena prelomi u glavi kad upozna pravog

ČITANJE: 2 minute
veza-ljubav
Napokon shvatate šta znači biti u vezi sa nekim ko se prema vama odnosi onako kako zaslužujete? Čestitamo, pronašli ste gospodina pravog!

Ukratko, to je jedno iskustvo u potpunosti drugačije od svih vaših prethodnih veza!

1. Svaka veza kroz koju ste do tog trenutka prošli, odjednom vam se čini trivijalna. Shvatate da su svi oni slučajevi kada ste mislili da ste u vezi sa pravim zapravo bili potpuna zabluda. Ova veza vam uliva sigurnost, osjećate se prijatno i djeluje kao prava stvar!

2. Napokon shvatate šta znači biti u vezi sa nekim ko se prema vama odnosi onako kako zaslužujete. Niste to nikada prije osjetili i shvatate koliko je to zapravo divan osjećaj. Do sada ste mislili da muškarci koji zaista čuju i registruju sve što kažete postoje samo u bajkama.

3. Osjećate se samopouzdanije nego ikada prije. Čak i kada znate da toga dana izgledate grozno. Uz njega nemate potrebu da budete savršeni i osjećate se samopouzdano u svakom trenutku. On vam i riječima i pogledima govori koliko ste divni i vi mu zaista i vjerujete.

4. Ne ustručavate se da budete potpuno prirodni i opušteni. Njemu se sviđa baš sve na vama i vezano za vas, i uz njega nemate potrebu da glumite nešto što niste.

5. Ne plašite se svađe sa njim. Iako se svađate vrlo rijetko, nikada kada se svađate ne strahujete da će neko učiniti ili reći nešto što će biti kap koja će preliti čašu. Kakva god nesuglasica se našla na vidiku, podrazumijeva se da ćete je riješiti i pronaći kompromis.

6. On vas u potpunosti razumije. Naravno da on primjećuje i vaše mane i vaše vrline, ali želi vas baš takvu kakva jeste.

7. Želite da provodite vrijeme s njim. Pa čak i onda kada svako od vas obavlja svoj posao i provođenje zajedničkog vremena se svodi na boravak u istoj prostoriji. U njegovom društvu je sve nekako zabavnije i lakše.

8. Ne pada vam na pamet da ga prevarite, niti vam na pamet pada mogućnost da budete prevareni. To se jednostavno neće dogoditi! Nikada!

(NN)