Magazin 14.03.2016.

Deset godina od serije “Malkolm u sredini”: Gdje su i šta rade njeni junaci danas?

ČITANJE: 2 minute
malkolm u sredini
“Malkolm u sredini” je defintivno jedna od najboljih serija koja se emitovala od početka novog milenijuma pa sve do 2006. godine. Nominovani su za čak sedam Zlatnih globusa, dok su osvojili i pet Emi nagrada.

Gde su i šta rade danas junaci serije?

Frenki Muniz – Malkolm

malkolm

Glavni glumac je nakon završetka snimanja serije bio akter u brojnim Diznijevim filmovima, a 2008. godine se na kratko povukao iz Holivuda. Profesionalno je vozio automobile, a potom se oprobao i kao bubnjar u bendu “Kingsfoil” do 2012. godine. Nedavno je doživio i dva manja srčana udara, ali uspješno se oporavio i sada je vjeren.

Kris Kenedi Masterson – Frensis

francis

On je nastavio sa glumom tu i tamo, ali se više posvetio DJ-ingu. Poznatija iz porodice Masterson sada je njegova sestra Alana, koja tumači ulogu Tare u seriji “The walking dead”.

Džejn Kazmarek – Luis

luis

Džejn je odlično profitirala od snimanja ove serije. Konstantno je prisutna u svetu filma u Holivudu, a možete je videti u serijama “The Comeback i The Middle”. Nedavno je glumila u pilot epizodi serije “Gavin & Stacey”, ali je taj projekat otkazan.

Džastin Berfild – Ris

ris

Džastin je odmah nakon završetka snimanja serije odlučio da se skloni iza kamere i okuša kao producent. Trenutno je direktor “Virgin Producet”, kompanije koja je snimila filmove “That awkward moment” i “Limitless”, u kojima su glumili velikani poput Bredlija Kupera i Zeka Efrona.

Erik Per Salivan – Dui

dui

Najmlađi član ekipe nakon završetka snimanja ove serije pojavljivao se u serijama i filmovima TV Fox-a, a posljednja njegova uloga bila je davne 2002. godine.

Brajan Kranston – Hal

hal

Tata Hal se bacio na snimanje serije “Breaking Bad”, koja mu je donijela nevjerovatnu popularnost, kao i brojne nagrade za tumačenje narko dilera. Usput, nije ostario ni dan!

(24 sata.rs)