Magazin 14.02.2017.

(FOTO) Banjaluka dobila aleju ljubavi

ČITANJE: 1 minuta

Grad na Vrbasu danas je bogatiji za aleju čempresa, postavljenu u samom srcu grada, duž šetališta između Banskog dvora i Opštine grada Banjaluka.

Iznenađenje je dočekalo Banjalučane u prijepodnevnim časovima, a prolaznici sa znatiželjnim pogledima iskoristili su priliku da prošetaju Alejom ljubavi, „uberu“ ljubavnu poruku za sebe ili dragu osobu i da naprave pokoju fotografiju za pamćenje.

Februarskom aktivacijom “Volim da volim”, domaći trgovački lanac Tropic obilježava mjesec ljubavi i to ljubavi prema bližnjima, komšijama i prema životnoj sredini.

aleja ljubavi banjaluka

Aleja ljubavi će svoju trajnu lokaciju pronaći na izletištu Trešnjik, u rekreativnoj zoni Banj brdo.

U okviru društveno-odgovornog poslovanja, Tropic će zajedno sa Banjalučanima sadnice čempresa iz Aleje ljubavi zasaditi na poznatom banjalučkom izletištu u subotu, 18. februara, u društvu članova inicijative građana Rekreativna zona Banja Luka i sugrađana, koji mogu već od danas putem društvenih mreža Facebook i Instagram rezervisati sadnice i posvetiti ih voljenim osobama.

Simbolične donacije prikupljene za sadnice biće donirane odredu izviđača „22. april“ iz Banjaluke.

Bili vi romantičari ili ne, uzmite pod ruku voljenu osobu, prijatelje, roditelje, djecu i pružite danas korak do Aleje ljubavi. Obradujte svoje namilije. Iznenadite ih u subotu i ostavite zajednički trag vaše ljubavi, ujedno čineći ljepšom prirodu koja vam je nadohvat ruke.

volim da volim aleja tropic

(Nezavisne)