Magazin 31.01.2017.

(FOTO) Čarobni kutak u kojem djeca igraju glavnu ulogu

ČITANJE: 2 minute

Od prije tri dana Banjaluka je bogatija za čarobno mjesto igre i zabave gdje su raširenih ruku dočekani svi dječiji osmijesi i nestašluci.

Riječ je o igraonici ”Simba”, a koja predstavlja moderan koncept igraonice, gdje svi mališani slobodno koračaju kroz svoj svijet mašte.

djeciji kutak2

Krivac za ovu banjalučku bajku je Marina Miličić, jedna mlada mama koja je na ovaj način dječici obezbijedila glavnu ulogu.

”Smatram da  je sve u šta prvenstveno uložite svoju ljubav i srce zaista ono pravo. Ideja o igraonici je došla zbog želje da napravimo nešto posebno i drugacije”, izjavila je ponosna vlasnica.

djeciji kutak3

Djeca za nju predstavljaju radost, ljubav i dobrotu zato i ne može da sakrije svoje oduševljenje kada sav uložen trud oni nagrade osmijehom. Kako kaže, taj osmijeh nema cijenu jer oni su ti koji svojom maštom i igrom čine svijet ljepšim mjestom.

U igraonici ”Simba” mališani mogu pronaći mnoštvo igračaka, društvenih igara, lavirint, trambolinu, bazen sa lopticama, ikea igračke, Playstation 4  i još mnoštvo zanimljivog sadržaja.

djeciji kutak4

Prostor za roditelje i djecu je odvojen pregradom od najkvalitetnijeg kaljenog stakla, tako da roditelji vide svoju djecu u svakom dijelu igraonice.

”Dok se drugari igraju, njihovi pratioci zasluženo mogu uživati u ostalim pogodnostima naše igraonice jer smo naravno i na njih mislil. Roditelji mogu da se opuste u drugačijem ambijentu, uz ljubazno osoblje koje je tu za sve njihove želje i potrebe”, izjavila je Miličić.

djeciji kutak5

Uz to ”Simba” ima jedinstven dizajn. Svojom jednostavnošću i funkcionalnošću razlikuje se od svih igraonica u našem gradu,  i upravo kako takva dopastće se svim malim i velikim posjetiocima.

djeciji kutak6

Igraonicu ”Simba” možete pronaći prateći tragove igre, mašte i osmijeha, ali nije na odmet da zapišete i njihovu adresu: Jovana Dučića 25, iza TC ”Emporium”.

djeciji kutak7

(mojabanjaluka.info)