Magazin 10.02.2017.

Kaliopi ponovo u Banjaluci 19. februara

ČITANJE: 1 minuta

Nakon što je u sklopu svoje BH turneje u rekordnom roku rasprodala svoj prvi koncert u Banjaluci 15. februara, Kaliopi će održati još jedan koncert 19. februara, takođe u Banskom dvoru, s početkom u 20 sati!

Čak tri sedmice prije prvog koncerta, fanovi makedonske muzičke dive Kaliopi razgrabili su ulaznice za koncert zakazan za 15. februar u Banskom dvoru. Zbog ogromnog zanimanja fanova koji su ostali bez ulaznica za taj premijerni nastup, glavni producent koncertne turneje Kaliopi u Bosni i Hercegovini, Tomislav Kašljević, potvrdio je da će Kaliopi u Banjaluci održati i drugi koncert.

Oba koncertna nastupa Kaliopi u Banjoj Luci, u srijedu 15. februara i u nedjelju, 19. februara, dio su nove bosanskohercegovačke turneje jedne od najboljih i najpopularnijih pjevačica naših prostora. Kaliopi će, naime, uz dva koncerta u Banjaluci, 14. februara nastupiti u Tuzli, 16. februara u Mostaru, 17. februara u  Zenici i 18. februara u Sarajevu.

Ulaznice za drugi koncert Kaliopi, u nedjelju 19. februara, u Banskom dvoru kreću u prodaju od ponedjeljka 13. februara, a mogu se kupiti na blagajni dvorane po cijeni od 20,00 KM i u sistemu Kupikartu.ba.