Magazin 09.02.2017.

Leksington Banjaluci poklanja Noć pod zvijezdama

ČITANJE: 1 minuta

Muzičku “Noć pod zvijezdama” doživjeće svi koji dođu na koncert popularne grupe “Leksington” 14. februara u sportsku dvoranu “Borik” u Banjaluci.

Upravo toga dana izlazi njihov album “Noć pod zvijezdama”, a banjalučki nastup označiće i početak istoimene turneje.

“Dragi naši Banjalučani, sa zadovoljstvom ćemo se i ove godine družiti 14. februara u dvorani “Borik”. Prošlogodišnji koncert je bio jedan od najdivnijih u našoj karijeri i ne sumnjamo da će u najmanju ruku tako biti i ove godine. Sa nestrpljenjem očekujemo da ponovo zapjevamo zajedno… ovog puta uz mnogo iznenađenja i novih pjesama”, poručili su članovi benda, predvođeni pjevačem Bojanom Vaskovićem.

Žele, kažu, da baš na Dan zaljubljenih banjalučkoj publici prenesu najljepše emocije kroz nove pjesme, ali i stare, dobro poznate hitove. Organizator koncerta, čiji je početak najavljen za 20 časova, je banjalučka agencija “Kvin estrada”, a ulaznice, koje koštaju deset maraka, u prodaji su na blagajni dvorane “Borik” i ispred Robne kuće “Boska”.

“Leksington” bend je 2016. završio singlom “Ne postoji razlog”, koji je bio i najava albuma. Spot za ovu pjesmu sniman je na brojnim lokacijama u Beogradu, a ona koja je izazvala najviše pažnje je striptiz klub.

“Željeli smo da napravimo drugačiju priču od onih koje smo, do sada, radili. Striptiz klub pokazuje neki noćni, sakriveni život, ali to nije osnovna priča. Tema je, kao i uvijek ljubav, ali samo na malo specifičniji način”, kaže frontmen benda Bojan Vasković.

(banjaluka.com)