Magazin 03.03.2017.

Massimo pjeva u Banjaluci 10. juna!

ČITANJE: 1 minuta

Jedan od najznačajnijih  i najtraženijih pjevača našeg podneblja, Massimo Savić, održaće u aprilu i junu u  Bosni i Hercegovini tri ekskluzivna koncerta!

Vijest o ponovnom povratku  vokalnog genija u Bosnu i Hercegovinu, potvrdio je producent najavljene turneje Tomislav Kašljević, naglasivši da će Massimo nastupiti 26. aprila u Sarajevu, u dvorani Mirza Delibašić, 27. aprila u Tuzli, u dvorani Mejdan, pa potom 10. juna u  Banjoj Luci, na Tvrđavi Kastel.

Najbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije rasprodao je sve svoje koncerte u Bosni i Hercegovini tokom posljednjih godina, a s obzirom na ogroman uspjeh aktualnog singla „1000 ljudi“, koji je pokorio top ljestvice širom regije, ulaznice za sva tri koncerta u okviru ove mini-turneje mogle bi vrlo brzo planuti.  Pjesma „1000 ljudi“ apostrofira ljubav kao pokretačku snagu i glavna je inspiracija i za predstojeći, novi Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a i za turneju koja je pred njim u Bosni i Hercegovini.

Svi fanovi ovog velikog pjevača, na predstojećim će koncertima uz nove hitove „1000 ljudi“, „1 dan ljubavi“, „Ostani tu“, „Kladim se na nas“ i „Ne dam grijehu na tebe“, moći uživati i u svim uspješnicama nastalim tokom bogate Massimove karijere, poput pjesama „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Dodirni me slučajno“, sve do kultnih, starih pjesama poput „Sjaj u tami“ i „Stranac u noći“.

Informacije o ulaznicama koje će već ovih dana biti puštene u prodaju, biće objavljene u medijima.