Magazin 14.02.2017.

Najduži poljubac – karta do Španije

ČITANJE: 1 minuta

Oko 18 parova odlučili su da se večeras ljube sve dok mogu stajati, a svi sa jednim ciljem – da osvoje putovanje u Španiju.

Razlog je takmičenje u najdužem poljupcu povodom Dana zaljubljenih, koje se održava večeras u tržnom centru „Emporium“. Zaljubljeni parovi su bili većinom mladi, ali ove godine bio je i jedan bračni par.

Parovima je prijatno iznenađene priredio i Bojan, pjevač grupe Lexington benda, koji je i otvorio takmičenje i takmičarima poželio puno sreće.
takmicenje u ljubljenju

Da sve prođe kako treba i da parovi poštuju pravila, pratili su Tamara Trkulja i Srđan Vujmilović, prošlogodišnji pobjednici koji su se bez prestanka ljubili pet sati.

– Takmičenje je super, jeste da smo se umorili nakon pet sati stajanja i ljubljenja, ali isplati se. Proveli smo nezaboravnih sedam dana u Rimu, bila je vrijedna takmičenja – ispričala je Tamara, koja je parovim poželjela puno sreće i poručila da uključe emocije, jer će im vrijeme brže proći.

parovi takmicenje

Ove godine nagrade su još vrijednije, pa takmičare pored putovanja u Španiju očekuju i vikendi u hotelima i spa centrima, razni paketi odjeće, kozmetike, kao i ostale vrijedne nagrade.

Dvadesetjednogodišnji Ana i Nedeljko, tri godine su zajedno i, kako kažu, sigurni su u pobjedu.

– Nije nam problem da se ljubimo koliko god treba, navikli smo mi. A s obzirom na to koja je nagrada u pitanju, imamo još veći motiv. Lako ćemo oboriti prošlogodišnji rekord, možemo mi još više – rekao je Nedeljko.

Svjetski rekord u ljubljenju je dva dana, nadamo se da ovim parovima neće trebati toliko da osvoje putovanje, te da će najbolji, što prije, pobijediti.

(blic)