Magazin 19.05.2016.

TBF i Bad Copy u Banjaluci povodom SP u kajaku i kanuu

ČITANJE: 1 minuta

“Kajak kanu klub ‘Vrbas m:tel’ Banjaluka je uz pomoć prijatelja kluba, sponzora i drugih subjekata, uložio ogromne napore kako bi na najodgovorniji način pristupio pripremama ICF Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama ‘Banjaluka – Vrbas 2016′”, navodi se u saopštenju.

“Pripreme za realizaciju ove zvanične međunarodne manifestacije podrazumijevaju, ne samo takmičarski oficijelni dio, već kako je to uobičajeno, i organizaciju kulturno-muzičkih dešavanja kojima je cilj uzdizanje sportskog događaja, privlačenje publike, te približavanje sporta građanima kao društveno korisne aktivnosti.”

Ovim povodom, biće organizovani besplatni koncerti na tvrđavi Kastel.

Na ceremoniji otvaranja Svjetskog prvenstva, 01. juna 2016. od 20.00 će učestvovati splitski hip hop bend TBF, kao i banjalučki Brutal Protest i DJ Woodie. Na ceremoniji zatvaranja prvenstva, 05. juna 2016. od 20.00 će svirati beogradski Bad Copy, novosadski Atheist rap, kao i banjalučki aduti – Tupas mene i Digital Seekers.

“Ovom prilikom želimo da pozovemo sve naše sugrađane i ljubitelje sporta i muzike da u navedenim datumima dođu i posjete svečane ceremonije ICF Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama ‘Banjaluka – Vrbas 2016′ te da zajedno uživamo u ovom sportsko-kulturnom spektaklu na kojem će ulaz za sva dešavanja biti slobodan.

“Prijatelji organizacije koji su omogućili da se ovo sve desi su naš generalni sponzor Kompanija M:tel, te sponzori Agencija ‘Aquarius’, Autokuća Jajčević Mercedes, Jelen pivo i naš domaći trgovački lanac MojMarket i Tropik”, zaključuje se u saopštenju.

(Atv)