Magazin 14.02.2017.

Valentinovo: Prilika za iskazivanje ljubavi i dobre popuste

ČITANJE: 2 minute

Iako ga u svijetu masovno proslavljaju kao jedan od najljepših dana u godini, 14. februar u našim krajevima za većinu predstavlja dan kao i svaki drugi, dok je za neke ipak poseban, pa ga žele provesti sa svojim voljenima i na najbolji mogući način im pokazati svoja osjećanja. 

Štandovi prepuni cvijeća, plišanih igračaka i raznih vrsta poklona na kojima dominira crvena boja idealna su prilika za prodavače da zarade nešto novca, a za kupce da pronađu savršen poklon za svoje voljene. Tako romantične duše nerijetko biraju poklone u vidu večere u restoranima, koncerta omiljenih izvođača, ukrasnih figura, ramova za slike, svijećnjaka, poruka u boci, cvijeća, plišanih igračaka…

Cvjećare u gradu su se na vrijeme pripremile za ovaj praznik, ali ističu da je kupaca sve manje jer je cvijeće skupo za naše standarde. Prodavači sa Trga Krajine ističu da poklone najčešće kupuju mladi parovi, od čega muškarci nešto češće nego žene.

Banjalučani različito komentarišu praznovanje Valentinova kod nas. Kako se u današnje vrijeme sve komercijalizuje, mnogi misle da je ovaj praznik samo još jedan od načina da cvjećare i ulični prodavci zarade. Mlađi, svjesni činjenice da se radi o trendu ipak priznaju da za praznik ljubavi voljenoj osobi kupe nešto, pri čemu se trude da pokloni budu praktični i sa nekom ličnom porukom i pečatom.

Svakako, povodom ovog praznika su česti i brojni popusti u raznim prodavnicama, pa tako bilo da birate poklon ili ne, možete iskoristiti ovu priliku da nešto kupite po cijenama koje su povoljnije nego inače.

Jedan od takvih je i popust u Jelena Shopu, simbolično kreiran da obuhvata crvene haljine, jer znamo da je upravo crvena boja ljubavi. Momcima koji žele da obraduju svoju ljepšu polovinu, ili damama koje su odlučile da se počaste komadom garderobe preporučujemo upravo neku od haljina iz njihove bogate ponude.

jelena haljine
jelena haljine popust
jelena haljine 2