Magazin 08.03.2017.

(VIDEO) Banjaluka: Drž'te se, stižu Kelti!

ČITANJE: 1 minuta

Nakon dvije godine u banjalučki KSB ponovo nam stiže beogradski bend Orthodox Celts i to 11. marta a u okviru promocije novog šestog studijskog albuma “Many Mouths Shut”!

Šesti po redu studijski album Beogradskih Kelta dolazi poslije deset godina studijskog zatišja, a produkcijska palica pripala je Dejanu Laliću.

– Ovaj album je jedinstven po mnogo čemu, dolazi u godini u kojoj imamo mnogo razloga za slavlje, ali ništa od svega toga ne može da se uporedi sa činjenicom da je ovo pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih riječi. Tu prvenstveno mislim na to da smo sami uradili gotovo sve i da smo ovo mi danas, sada i ovde, od prvog do posljednjeg tona, od prvog do posljednjeg stiha – pojašnjavaju članovi benda.

Fenomenalni omot albuma uradio je veliki Walter Venturi (Sergio Bonelli Editore), jedan od najboljih svjetskih strip crtača.

– Posebnu zahvalnost dugujemo našim fanovima i prijateljima koji su iz prvih redova na koncertima uskočili u studio i zajedno sa nama horski otpjevali prateće vokale – objasnio je Aca Celtic.

Album je izašao za lable O'Celts Records.
Ulaznice će u pretprodaji koštati 7KM, a na dan koncerta 10KM.
Prodajna mjesta: KSB, Peckham Pub i caffe Šestica.

(Srpskacafe.com)