Magazin 25.07.2021.

ZAVRŠEN NEKTAR GARDEN GEST: Tri dana odlične muzike i euforične publike

ČITANJE: 2 minute

Tri dana odlične muzike, nenadmašive publike, fenomenalnih izvođača i euforičnog raspoloženja bila su tri dana pravog ljetnog festivala – Nektar Garden Fest-a – koji je od 22. do 24. jula održan u Prijedoru.

Sama lokacija festivala – Ljetna bašta – mjesto je s posebnom tradicijom i značenjem gdje su generacije stvarale muzičke uspomene, a sada su im se pridružile i nove, saopštili su organizatori.

Trodnevni festival oživio je Ljetnu baštu u Prijedoru s nastupima nekih od kultnih bendova, ali i mladim nadama urbane muzičke scene. Bogat program festivala s mnogih zvučnim imenima donio je pravo festivalsko osvježenje koje smo svi dugo čekali i okupio više generacija koje su zajedno mogle da uživaju u pravom ljetnom muzičkom doživljaju, na kojem su nastupili: Atheist Rap, Brkovi, Buč Kesidi, Dejan Milićević, DJ Jock, Ispad!, Kanda, Kodža i Nebojša, Mladen Tomić, Moreuz, Nipplepeople, Orthodox Celts , Ritam nereda, Sopot, Zabranjeno pušenje i Who See.

„Ovo je najljepši osjećaj na svijetu, mi živimo i radimo za ovo, da se nađemo pred ovako divnom publikom. Jedva smo dočekali.“ rekao je Petar (Sopot) o nastupu na Garden Fest-u.

„Fenomenalan, fantastičan osjećaj je vratiti se ponovo na binu. Osjećaj je kao kad se vratiš sa nekog napornog putovanja kući. Evo vratili smo se pre neka dva meseca i super je.“ rekao je Oliver (KKN).

„Meni su uvek dobri utisci na koncertima, jer je publika sjajna. Iskreno sam prezadovoljan. Trudimo se da sviramo svaki koncert kao da nam je poslednji, jer nećemo biti mlađi. Ako nakon 30 godina ne sviramo tako onda i nema svrhe.“ rekao je Aca Celtic (Orthodox Celts) o nastupu.

„Prostor je brutalan, publika luda, sve je kako treba.“ Boban (Ritam nereda).

„Ovaj prostor i publika izgleda vrhunski. Odlična je publika, odlična produkcija. Cilu zimu sam bio doma u studiu, počeo sam raditi prije neka dva miseca i mnogo mi je drago da sam nastupao večeras na ovom divnom festivalu.“ poručio je DJ Jock.

Odličan odaziv i reakcija publike i izvođača, kao i popunjen kapacitet, već od prvog dana pokazali su kako je ovo festival koji obećava pravu muzičku pustolovinu, za koju se nadamo da će se nastaviti i u budućnosti. Nektar Garden Fest ovime je postao dio najdražih ljetnih uspomena svih koji su ga posjetili.